Actualitate

Campania "Magia cărții

Ovalsart, Asociația Pro Valores (România) și Asociația “Ajutăm împreună” din Republica Moldova, organizeaza în perioada 10 octombrie – 10 decembrie 2021 campania “Magia Cărții”, o acţiune prin care se încurajează editurile și cititorii din România să doneze cărţi pentru copiii și adolescenții defavorizați de pe teritoriul Republicii Moldova.

„Magia cărții” este o iniţiativă care își doreşte să aducă speranță copiilor de peste Prut și să sădească în sufletele lor bucuria evadării și atingerii tuturor visurilor prin lectură.

Donatiile pot cuprinde: cărți educative, dicționare, enciclopedii, literatura pentru copii și adolescenți, lucrări cu caracter didactic.

Toate volumele donate vor ajunge la copiii și adolescenții din scolile satelor din Republica Moldova în perioada sarbatorilor de iarna

Cei care doresc să doneze cărți în acestă campanie, se pot adresa Asociației Pro Valores: asociatiaprovalores@gmail.com, prin mesaj privat pe pagina Ovalsart sau prin mesaj „vreau sa donez cărți” pe numărul 0735182819

Professional tool with elements for a handcraft

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!